Test
Eikelandsosen bobilparkering

Prisøkning på Eikelandsosen Bobilparkering skaper reaksjoner

Bjørnafjorden, 15. juni 2024 – Eikelandsosen Bobilparkering, en populær destinasjon for bobilentusiaster i Bjørnafjorden kommune, Vestland fylke. Kommunen har iverksatt en betydelig prisøkning fra kr 200 til kr 350, en økning på nesten 60 %.

Ny tømmestasjon ved Shell Lonelier

Onsdag 24. mai 2023 klokken 13.00 er det klart for offisiell åpning av veiserviceanlegget som er bygget av ST1 (Shell) i Lonelierkrysset, vest i Kristiansand.

Gratis fergesamband i Norge

Fra 1. juli 2022 ble ferjesamband som hadde under 100.000 passasjerer i 2019 gratis å benytte. Fra 16.8.2023 ble ytterligere 16 samband gratis.
I den forbindelse har Bobileksperten laget kart med oversikt over samband som er gratis slik at det er enkelt for deg å få oversikt over hvilke det gjelder.

Parkert bobil

Lagring av bobil og campingvogn

Har du ledig parkering/lagringsplass (ute eller inne) som kan benyttes for lagring av bobil, henger, campingvogn, buss eller lignende?

Ny tømmestasjon i Bjørkelangen Næringspark

Ny tømmestasjon for bobiler i Bjørkelangen Næringspark

Det er åpnet ny tømmestasjon for bobiler i Bjørkelangen Næringspark. Det er Aurskog-Høland kommune som står for etableringen.

Åna Sira Stadion bobilparkering

Ny bobilparkering på Åna Sira Stadion klar til bruk

Sommeren 2020 kunne Åna Sira melde om en ny flott bobilparkering med fine oppstillingsplasser for bobiler, nytt flott toalett bygg og tømme stasjon for bobil toaletter i samme bygg.

Gassautomat - Propanautomat

Oversikt over propanautomater (Gassautomater)

Hos Bobileksperten finner du en stor oversikt over propanautomater / gassautomater i Norge. Pr. dagsdato har vi registrert ca. 400 automater.

Bergen kommune Bergenshallen bobilparkering

Bergen kommune uten egen bobilparkering

12. oktober 2020 ble bobilparkeringen ved Bergenshallen nedlagt. Bergen kommune har dermed ikke noe eget tilbud til bobilbrukere. På kommunen sine nettsider anbefaler man å benytte campingplasser istedenfor.

Bergen kommune Slettebakken bobilparkering

Bergen kommune har åpnet bobilparkering på Slettebakken

Bergen kommune har åpnet midlertidig bobilparkering på den gamle grusbanen på Slettebakken. Tilbudet er tilgjengelig til 15. september 2021. Parkeringsplassen ved Slettebakken er nærmere sentrum, og har tømmemulighet ved nedkjøringsveien til parkeringsarealet.

Artikkelsøk