Test

Velg kategori ved å klikke på valgene ovenfor.

Annonsering hos Bobileksperten

Bobileksperten.no henvender seg til bobil og caravanentusiaster og har et betydelig antall besøkende. På vår nettside finne man informasjon og tips for reisende med bobil eller campingvogn. Vi tilbyr annonsering på vår nettside www.bobileksperten.no eller Facebook gruppe Facebook. Hos oss oppnår man som annonsør bred eksponering ovenfor en målgruppe som har behov for deres produkter og tjenester. Vi tilbyr annonsering på nettside og / eller i kombinasjon med annonseinnlegg på vår Facebook side. På denne måten når man svært effektivt ut til en viktig og kjøpesterk målgruppe. Vi tilby gunstige vilkår, samtidig er man med på å støtte oppunder videreutvikling av siden. Nettsiden er gratis for brukere å benytte, videreutvikling av nettsiden finansieres ved hjelp av annonseinntekter. Er du forhandler av bobiler / campingvogner eller driver bobilparkering, campingplass, bobilhotell eller vaskehall for bobiler eller tilbyr andre varer eller tjenester innenfor vår målgruppe kan det lønne seg å annonsere her. I 2021 ble det solgt 3.081 nye bobiler mot 2.772 nye bobiler i 2015, og i løpet av de siste 20 årene har salgsveksten vært enorm. Norsk Caravan Club regner med at over 250.000 eier campingvogn eller bobil i Norge i dag.

Registrering av bobilparkering, campingplass, tømmestasjoner, gassautomater - Gratis.
Driver du/dere innenfor en av kategoriene, ta kontakt dersom plassen ikke er med på vår oversikt. 

Registrering av lagringsplass for bobil, campingvogn, buss, tilhenger og lignende.
Har du som privatperson eller bedrift lagringsplass du ønsker å annonsere for utleie, da kan du få den med på Bobileksperten sin oversikt over lagringsplasser. 
Visning i 12 mnd. kr 499,- for privatpersoner/organisasjoner, bedrifter kr 999,- 
Klikk her for mer informasjon. 

Registrering av bobiltreff, arrangementer og lignende.
Vi tilbyr gratis registrering av bobiltreff og arrangementer som kan være av interesse for bobilentusiaster i vår arrangement kalender.  

Annonsering. 
Dersom man ønsker ekstra god eksponering, kan vi tilby alternative former for annonsering. Vi lager også artikler og innlegg som deles på vår Facebook side og Facebook gruppe.

For nærmere informasjon om muligheter og priser, ta kontakt pr Denne e-postadressen er beskyttet mot programmer som samler e-postadresser. Du må aktivere javaskript for å kunne se den. eller benytt kontaktskjema

 

Related Articles

Vilkår nettside