Test
Med bobil til Øystese i Kvam kommune

Med bobil til Øystese i Kvam kommune

Øystese bobilparkering er lokalisert i båthavnen på Vikevjo i Øystese. Her finner du plass til 8 biler med mulighet for strøm.

Det er etablert nytt sanitæranlegg med tilgang til toalett, dusj og vaskerom. Pris kr 240,-

Øystese båthavn bobilparkering

Nærmeste tømmestasjon finner man ved Esso stasjonen i Øystese like ved på andre siden av elven. Oppdatering: Pris er i ettertid oppjustert til kr 240. m/strøm. Bobilparkeringen ligger helt i sjøkanten. Det er kort vei inn til sentrum ca. 500 meter hvor du bla. finner Hardangerfjord Hotel som er nyoppusset. Hotellet ligger idyllisk til ved fjordkanten i Øystese, bare en times tid fra Bergen. Her er det nydelig utsikt mot Hardangerfjorden og isbreen Folgefonna. Restauranten byr på lokal mat og drikke, og en stor og flott uteservering. Vegg-i-vegg ligger Hardangerbadet med badebassenger, sklier og stupetårn. Hardangerfjord Hotel og Hardangerbadet til høyre i bildet.

Øystese båthavn bobilparkering

Øystese et også flott utgangspunkt for fjellturer. Et tips er å ta turen til Breidablikk. Kjør opp til nordspissen av Fitjadalsvatnet, RV 7 fra sentrum i Øystese. Følg skilting til Fitjadalen. Ved enden av vannet finner man en parkeringsplass hvor man kan stå med bobil. Her har man et godt utgangspunkt for flotte fjellturer. For informasjon om turen til Breidablik, se lenken nedenfor.

Nyttige lenker:
https://www.hardangerfjord.com/overnatting/hardangerfjord-hotel-p793783
https://www.hardangerfjord.com/aktivitetar/fra-fitjadalen-til-breidablik-p5403783

Related Articles

Artikkelsøk